Facebook

Veniu a descobrir Targassonne

  • L'ESCALADA AL CHAOS

A dia d’avui, Targasonne és molt conegut com una escola de "Bloc". El Chaos de Targasonne està freqüentat per als adeptes de l'escalada que venen a medir-se als blocs de dificultat variada.

Targasonne és un spot remarcable per el nombre de blocs, la seva densitat i varietat... I, és clar, per la seva bellesa. Des de ja fa més d'una dècada, els millors escaladors “bloqueurs” del planeta com en Dave Graham, Chris Sharma o en Klem Loskot venen a reptar-se en el granit de gra gros del Pirineu Català.

Venda del topo a recepció!

  • LA PISCINA

La piscina de Targasonne és coberta i és ideal per aprendre a nadar, fer uns llargs o simplement per relaxar-se una estona. Un solàrium permet estirar-se després del bany. (El preu per als clients del camping és d'1€/pers. per a majors de 3 anys)

OBERTA JULIOL I AGOST (a 5mn a peu per el sender).

Per més informació, no dubteu en contactar-nos

  • SENDERISME

La muntanya catalana és accessible a tots els nivells de senderisme. Nombrosos senders marcats amb inici en els pobles us permetran una caminada autònoma, ideal per retrobar-se amb cos i ànima en harmonia amb els racons, la naturalesa i per animar-se a anar més lluny en aquesta descoberta.  

D’entre tots els Pirineus, aquesta vall és la que ofereix un paisatge més obert, panoràmic, assolellat, on la mirada et porta lluny i on les pendents són suaus tot i que la plana està situada a una alçada mitja de 1.300 mts d’alçada. Des de la part baixa de la plana, frontera amb Catalunya (1.100 mts), fins als cims més importants de Cerdanya (3 pics superen els 2.900 mts), el desnivell és fort i, tot i així, no és escarpada, es fa accessible i marcada per acollidores valls. A peu, a cavall, amb BTT o caminant en família, el Parc Natural dels Pirineus Catalans us espera. Els isards, muflons i voltors es poden observar amb relativa facilitat, és el seu medi.

Per més informació, no dubteu en contactar-nos

  • PARAPENT

Per descobrir les sensacions i el plaer de volar amb parapent, s’organitzen batejos durant els matins a primera hora de la tarda. Segons el vol que trieu, us caldrà entre una hora i una hora i mitja per realitzar aquesta activitat. Us proposem el vol de dues places amb un monitor qualificat i diplomat. El vol Découverte es de 10 minuts segons les condicions meteorològiques.

Per més informació, no dubteu en contactar-nos